Consultanta culinara

Servicii pentru Restaurante

  • Evaluarea restaurantelor;
  • Identificarea problemelor și implementarea soluțiilor;
  • Regândirea și implementare de meniuri noi;
  • Dezvoltare de rețete și costurilor;
  • Reducerea costurilor prin calculații moderne;
  • Stabilirea  nivelului  de inventar şi a politicilor de achiziții;
  • Facilitățile de evaluare, pentru remodelare şi proiectarea de noi facilitați;
  • Stabilirea calități şi menținerea design-ului preparatelor;
  • Instruirea personalului culinar şi de restaurant;
  • Management si programe de igienă alimentară;
  • Planuri de Management şi Marketing;
  • Echipamente şi dotări modern pentru restaurant.

Servicii pentru şcoli culinare

Proiectare şi dezvoltare de Aderarea Departamentului de Educaţie

    • Proiectarea de instalaţii şi echipamente
    • Bucătării de învăţare.
    • Demonstrati de gatit.
    • Formarea cadrelor didactice în domenii teoretice şi practice.
    • Head-hunting pentru personal;
    • Management si programe de igienă alimentară
    • Facilităţi de evaluare, pentru remodelare şi proiectarea de noi facilităţi.
    • Organizarea de călătorii culinare internaţionale şi naţionale.